Vår resa uppåt har börjat

Grillad lax vid Dellensjön. Vår resa uppåt landet började i måndags. Nu först har jag tillräckligt med ström och bra wifi för att kunna berätta lite vad vi har haft för oss hittills. Vi är fortfarande ute och reser, maken och jag med dottern. Sonen är hemma och arbetar. Två hela långa veckor har vi på oss att utforska både Sverige och Norge.

Först åkte vi upp till Hudiksvall då min mamma bor där omkring vid Dellensjön. Vi blev bjudna på god mat, grillad lax med tillbehör. Sov över en natt och dagen efter for vi upp en bit till, för att kolla till svärföräldrarnas stuga i Höga kusten. Vi stannade bara för att kolla läget och drog sedan ännu högre uppåt landet.

Passar på att önska alla en glad midsommar! För tillfället är vi i Norge, Öysand Trondheim, och sitter i vår ”bilbuss” och intar en öl och pustar ut efter dagens långa bilresa. Så inget traditionellt midsommarfirande för oss i år, men det gör ingenting för vi har, och kommer få uppleva fantastiska vyer. Det enda traditionella är nog ölen och att det regnar här med just nu.

 

 

 

 

 

grillad lax

Grillad lax