Uppfräschning med Glossy

Uppfräschning med GLossy, hade jag nog behövt i november när denna Glossybox kom. Hittade den igår, orörd, oups! Så jag har ännu inte hunnit prova en enda av dessa men spaltar upp dem ändå här så får jag återkomma med en bedömning om innehållet senare.

  1. PIXI BY PETRA ögonbrynsgel i transparent formula som passar direkt på dina bryn, eller i kombo med ögonbrynsfärg. Formar, fixerar och håller brynen på plats. Har inte provat denna, men dottern lär göra det. Jag gillar att behållaren är genomskinlig och fin färg på korken.
    Design: MMM
    Innehåll: Ej provat
  2. AFTERSPA rengöringsduk i supermjuk kvalitet och härlig rosa färg. Ska ta bort makeup och orenheter på ett skonsamt sätt. Tvättas i maskin före och efter användning. Gäller att komma ihåg det varje gång, samt att den är ju knallrosa så jag måste ju tvätta den med liknande färger. Ej använt den än, måste tvättas först.
    Design: MMM
    Innehåll: Ej provat
  3. NCLA nagellacksremover i pennform, hjälper dig att fixa till misstagen när det kommer till manikyr. Kan ju absolut komma till användning.
    Design: MMM
    Innehåll: Ej provat
  4. THE HUMBLE CO. vegansk flourtandkräm. Minimal miljöpåverkan.
    Design: MM
    Innehåll: Ej provat
  5. VICHY booster. Stärkande och återfuktande thermalskt källvatten och hyaluronsyra. Applicera efter rengöring innan serum/fuktkräm. Kommer absolut provas, och jag gillar att även denna behållare är genomskinlig.
    Design: MMM
    Innehåll: Ej provat

uppfräschning

Uppfräschning med fem fina produkter i novemberboxen

Glossy Stuff