Snygga tatueringar

Snygga tatueringar finns det gott om. Dock väldigt individuellt såklart vad man tycker om, och det är ju faktiskt bara du själv som behöver vara nöjd. Vi har alla olika skäl till vad vi väljer för motiv. Det kan stå för något välkänt, eller ha en mer personlig betydelse. Eller helt enkelt bara för att du tycker det är fint.

Min armtatuering börjar likna en sleeve. Geparden och myran har fått dela plats med en superhäftig blomma. Vet inte vad det är för slags blomma, men det spelar ingen roll. Troligen en pion. Den ramlade jag över på Pinterest – bästa inspirationsbanken enligt mig. Att den sedan hamnade på insidan av överarmen, var något jag hade föreställt mig samt att det skulle kännas. Och det kändes! Rejält! Särskilt närmast armhålan och då blev jag lätt svimfärdig. Det kändes som någon tog tag i skinnet och slet loss det, så jääää…. ont!

Förlåt jag ska inte skrämma upp er nu, jag överlevde ju. Kanske hade jag ätit lite snålt innan också, vilket är viktigt att tänka på till nästa gång. Ja, den är ju liksom inte klar. Så jag ska snart dit igen för att fylla i bladen och få lite skuggningar runt om. Vill också ha lite lagom stora taggar här och där.

snygga tatueringar

En fantastisk blomma – Malin Carper

snygga tatueringar

Inspiration – Kelly Violet

Stora taggar