En händelserik men skön helg

Helgen var händelserik men lugn och skön ändå. Inget extrajobb som jag skrev tidigare vilket var behövligt. Vi bytte vatten i spabadet, vilket var väldigt länge sedan och på tiden om man säger så. Så vi har badat såklart, grillat och åkte till gallerian.

Vi åkte iväg på en shoppingrunda i gallerian. Sonen övningskör. Anledningen till en svängom där inne var att dottern hade bokat tid hos frisören och var där i fyra timmar! Dottern genomgick en ordentlig förvandling från mörkbrunt långt hår till mycket kortare. Avfärgning, mängder av folieslingor och en toning på det. Hon blev så grymt nöjd och glad, och ett toppenjobb av Lyko!

Weekend Boomshakalaka!

Resultatet av fyra timmars väntande resulterade i lite inköp som ni ser nedan. I julklapp fick jag en handtvål av dottern som luktade så gott och räckte väldigt länge! Den ser ni på bild nedan av märket Rituals. Hittade också en makeup-borttagning i samma märke. På Lagerhaus hittade jag en sjysst kruka och en kökshandduk. Stadium Outlet levererade nya skor av märket Adidas, och Lager 157 mitt lager med linnen, ett av dessa fann jag på herravdelningen men vad gör det!

shoppingrunda

Nyshoppat!

I helgen var det ju Eurovision-final! Vi höll på Bulgarien och lyssnar gärna på ”Beautiful Mess” på Spotify. Det var inte många bidrag som var fastnade enligt mitt tycke, men Bulgarien, Ukraina, Polen och Island (gick ej till final) var ett par favoriter. Vinnarlåten vann inte våra hjärtan i år.

Eurovision Bulgaria 2017