Julaftonskväll hos oss

Okej, så var denna julafton förbi. Det har varit väldigt mysigt hemma bara vi i vår lilla familj. Egentligen skulle vi till svärisarna men det blev ändrade planer. Vi åt god julmat för att sedan sjunka ner i soffan framför Kalle Anka med tända ljud, choklad och annat gott. Efteråt öppnades det julklappar och det är ju bara så mysigt och kul, ville inte att det skulle ta slut. Men till slut blev det ju tomt under granen. Efteråt fikade vi. Jag hade bakat,…bakat en pepparkakskladdkaka. Jag förstår inte vad det är med mig och kladdkakor, det blir bara fel. Denna gång tog jag fel mjöl, istället för mandelmjöl blev det kokosmjöl, och den blev inte ett dugg kladdig. Så det är därför den ser väldigt konstig ut. ”Pepparkakan” serverades med lingongrädde.

Julgranen hittade vi i orten där vi bor. En fin tät kungsgran, med massor med utrymme nertill för julklappshögen. Katterna har inte brytt sig om julgranen alls. Inte heller brydde de sig om ”julklappen”. Jag hade köpt en LED-lampa som lyser i form av en mus. De fattade ingenting kan jag säga, och Sotis tyckte själva nyckelringen som lampan hängde i var roligare.

Nöjda teens blev det i alla fall, även jag och mannen fick fina julklappar. Ska visa er lite utav det någon dag.

 

3 thoughts on “Julaftonskväll hos oss

Comments are closed.