Dalia nerklippt och saknad

Dalia. Dalian har börjat se lite ledsen ut på vår altan. Jag klippte ner den och tog tillvara på de blomklasar som såg rätt så okej ut och satte i en vas inomhus. Knölen ligger ju inte ute i rabatten som tur är, utan i en korgkruka inne på vår inglasade altan. Snart tror jag nog att jag får linda något om den så den klarar vintern även där.

Det har varit kul att fotografera dalian i alla dess blomstadier, se bara så mäktig den är. Från liten yttepytteknopp slår den ut i full blom med otroligt många blad. Så fin, nu nerklippt och saknad.

Bjuder på två foton från mitt instagramflöde, ”majamyralindmark” heter jag där.

Nu är det så att jag helt enkelt måste lägga mig. Försöker få ordning på mina sovrutiner, minst åtta timmars sömn istället för sju är mitt mål. Kanske inte håller det varje natt men glad om jag prickar in några nätter på en vecka i alla fall.

dalia

2 thoughts on “Dalia nerklippt och saknad

Comments are closed.