Syrener i vas sprider sin doft

Syrener sprider sin doft,…mmm-m vilken härlig helg, ömsom sol ömsom regn. Lite ledigt, lite jobb. Umgåtts med familjen, kikat på film, grillat gott och bara varit. Inga måsten. Vilken härlig tid det är nu. Idag är det jättevarmt i luften, kvavt och lite regnstänk då och då. Har lite svårt att glädja mig ibland bara, men försöker se ljust på allting och tar en dag i taget. Man måste låta sig stanna upp ibland och bara leva i nuet. Tänk att något så enkelt kan vara så svårt ibland.

Syrenhäcken har börjat blomma, och jag knipsade av en kvist syrener och satte i vas. Doftar ljuvligt på hela altanen nu där de står på bordet. I trädgården håller dottern igång och hjular och står på händer. Övar och övar, ger sig aldrig och till slut lyckas hon för en stund. Sötloppan!

Tonårssonen har pluggat moppekort hela helgen, yes här skall det skrivas igen för 4:e gången gillt. Vi håller alla tummar och tår nu!

Ikväll blir det hockey-final i VM mellan Canada och Finland, kan ju bli intressant! Det har ju börjat precis nu. Vi ska dippa morötter och äta popcorn. Tur att man har grannar som kan rycka in när man märker att precis alla morötter mjuknat, och kan bistå med en påse. Tjingeling!

syrener

Syrenkvist i vas

Yay!

syrener

Syrendoft!

syrener

Syrener

2 thoughts on “Syrener i vas sprider sin doft

Comments are closed.