Starta eget och uppfylla sin dröm

Starta eget och uppfylla sin dröm kräver mål och fokus

Det är viktigt med mål, både stora som små. Jag har gjort en drömtavla i datorn med både kortsiktiga och långsiktiga mål. Ett av alla kortsiktiga mål jag har är till exempel att byta systemkamera, och tatuera mig. Ett av alla långsiktiga mål är att trygga barnens framtid, men även min och min mans framtid på äldre dar. Under den här resan får jag dessutom mycket personlig utveckling som är värdefullt för mig.

Det har nu gått ett år sedan jag tackade ja när jag fick frågan -vad drömmer du om? Det var precis vad jag behövde. Den frågan som fick mig att tänka, vad vill jag med mitt liv och vad gör jag för att nå dit. Jag kände att jag ville satsa, särskilt när det inte finns några risker eller startkapital med detta globala direkthandelsföretag, och jag hade inget att förlora. Så inom detta år har jag nått två mål än så länge, en webshop inom hälsa, skönhet och fitness, samt att jag startat eget företag, som såklart heter ”majamyra”! Det har länge varit något jag velat göra, starta eget och kunna uppfylla det jag drömmer om.

starta eget och uppfylla sin dröm

Min drömtavla – mina drömmar

4 thoughts on “Starta eget och uppfylla sin dröm

  1. Härlig läsning! Är ganska säker på att en hel del av dina drömmar kommer att slå in!:-)

    Kram från ett soligt Stockholm

  2. Vad roligt att du har kommit så långt så du har eget företag – önskar dej all lycka till med det!! Måste vara hur kul som helst när man har en tydlig plan med det man gör och vill, och allt dessutom flyter på och funkar! :-)

    Jag drömmer väl lite smått om att utveckla det företag maken mer eller mindre blev tvungen att registrera (ett aktiebolag) när har sålde sin del av firman han jobbade i tidigare. Jag menar, om man nu ändå ”måste” ha ett företag och sköta lite bokföring osv – då kan man ju lika gärna göra det ordentligt och dessutom försöka driva det med vinst. Speciellt som jag ändå är hemma och har tiden till det… Och faktiskt alltid har varit intresserad av att nångång testa att driva eget. :-)

    1. Tack! Ja det är lite spännande och intressant faktiskt. Det här är ju helt nytt för mig, och jag är tacksam för all hjälp jag får.

Comments are closed.