Personligt rekord – träna rätt nå dina mål

Jag har nått ett personligt rekord mina vänner, så glad och stolt är jag! I benpress på gymmet har jag äntligen nått tresiffrigt, 105 kg! Funderade en stund på om jag vågade, men suddade snabbt bort de tankarna. Klart jag vågar! Och det gick ju, femton reps x 1 set. Ingen aning om det är rätt eller fel. Men det kändes bra för mig just då. Vid styrketräning talas det om sets och reps. Jag är inte riktigt konsekvent där utan går mer på dagsform och känsla. Det är härligt att märka att jag faktiskt kan, och har blivit starkare. Träningen ger resultat!

Personligt rekord – kräver uppgradering av fitness-garderoben

När jag letade efter skor på nätet kom jag över dessa fina Nike som visserligen är en löparsko. Borde kanske ha en mer rejäl träningssko, kanske, jag vet inte riktigt. Som det är nu så kör jag inte lösa vikter och sitter ju stadigt i maskinerna. Vet ni kanske om man behöver några speciella skor när man går på de tyngre grejerna?

Har även funderat på handskar då jag får lite ont i händerna vid uppvärmning i roddmaskinen. På samma sida finns även en outlet där man kan göra olika sorters klädfynd. Detta triathlon-linne borde väl fungera både i gym eller på en löprunda. Nu är ju inte jag den som springer, inte än i alla fall. Hur som helst så tycker jag det var jättesnyggt och coolt med dragkedjan.

Just nu firar de 7-årskampanj hos Bikester! så har ni behov av lite nytt inom sport så ta en kik, man vet aldrig vad man kan hitta. Själv suktar jag efter det där linnet.

personligt rekord

Favoriter hos Bikester

personlig utveckling