Foto på canvasduk av eget foto

Foto på canvasduk satt jag och slösurfade på altan igår, och under tiden gjorde jag en hemmabehandling. En behandling som tonar kroppen. Jag kommer att berätta mer om det för er i ett annat inlägg. Har haft en assistent med mig, min dotter, som hjälpt mig att fotografera och serverat mig vatten. Under tiden som krämerna gjorde sin verkan satt jag och slösurfade runt lite på olika fotobloggar.

En del kan verkligen fånga känslan i en bild. Just svartvita foton lockar mig mest och vissa foton gör sig bättre som just svartvita. Jag har då och då lyckats få till, i mina ögon sett, bra fotografier som jag skulle kunna tänka mig att framkalla. Det händer att jag gör det, kanske i ett litet större format som jag ramar in, men det var länge sedan nu.

Foto på canvasduk – sätt din egen konst på väggarna

Visst är det mer personligt och intressant med egen konst på väggarna? Det tycker jag i alla fall och det finns en del yta att hänga på här hemma, även tavlor att byta ut också. Något som jag inte provat är att framkalla ett fotokollage i form av canvas från egna bilder. Svårt att välja företag också känner jag och uppskattar jämförelsesajten.

Bilden på min familj i Fuerteventura skulle kunna passa, synd bara att jag inte fick med alla tre skuggorna. Som kattägare så kan jag även tänka mig fotot nedan på Tusse. Sidan jag länkar till är ju ypperlig till att välja var jag ska framkalla bilden, men som sagt jag har ju inte framkallat canvastavla förut så nu undrar jag om ni kan tipsa mig.

Har ni framkallat canvasduk via några av dessa företag som man kan välja på via länken? Har ni varit nöjda med resultatet?

foto på canvasduk

Fuerteventura september 2015

foto på canvasduk

Tusse – The model

2 thoughts on “Foto på canvasduk av eget foto

Comments are closed.