Blommande träd på ängen

Blommande träd fick jag och dottern fotografera Ikväll när vi tog en promenad upp till ängen. Där blommar det för fullt både i körsbärsträd och äppelträd. Otroligt vackert. En del bilder fick bli lite mörka, tycker de blev fina också på sitt sätt. En fick bli svartvit också, kul att leka med foton ibland. Minns ni fågelboet jag fotade, koltrastar var det nog. Nu är boet tomt redan, inte klokt vad fort de växer upp fågelungarna.

Hockeymatchen var ju inte sådär jättekul att se på då Sverige förlorade mot Ryssland. Men vi får hoppas det går bättre mot Kanada på torsdag, yay!

blommande träd

2 thoughts on “Blommande träd på ängen

  1. Åh,waooooooo så otroligt vackra Foton ♡ …
    Ja,hockeyn var trist men…hoppas de vinner mot Kanada & ”säger” som du Yay :)

    /Kram fina du!

Comments are closed.