Fjärde advent och julklappar

FJärde advent och jag har slagit in lite julklappar och lagt under granen. Yes, julgranen står klar, klädd med massvis av kulor och andra hängen både i tyg, keramik, filt, papp och sånt där skört material ni vet som katterna tycker om att ha ner. Lite glitter och faktiskt inga julgranslys än. Rätt knäppt kanske men jag orkar verkligen inte linda upp den där jobbiga julgransbelysningen. Så för tillfället har jag hängt dit en kort liten LED-slinga. Räcker bra så länge tills jag köper något annat. Ska tydligen finnas LED-slingor till julgran så det får bli något sånt sen.

JULKLAPP

Väntar än på några julklappar som ska komma med posten. Idag passade jag på att få iväg en julklapp till svärisarna och en till min mamma. Min mamma har ingen dator så jag kan visa er vad hon kommer att få. En nattkräm och en läppglans med lyse.

Annars så är min cyklamen på väg att vissna i vanlig ordning. Bilden är såklart tagen när den var nyköpt. Jag tror jag vattnat ihjäl den, för det gick att krama ur krukan på massa vatten. Imorgon har jag en ledig dag så jag hoppas att fler paket kommer fram så jag kan slå in lite fler julklappar. Handla julskinkan. Rulla lite köttbullar och göra en Janssons frestelse på LCHF´s vis.

CYKLAMEN

JUL

TOMTE

One thought on “Fjärde advent och julklappar

Comments are closed.