Kaffehörna

Swish swosh och chop chop så var den helgen förbi. Lite jobb blev det i lördags och efter det svängde jag in till frisören. Hon som jag egentligen klipper mig hos var fullbokad men det här var akut, jag ville inte vara långhårig en enda dag till nu kände jag. Så det fick bli hos en elev som klippte mig på samma ställe. Jag känner mig supernöjd! Kort och tufft, me like. Visar bild på det en annan dag. Men ni kan se en glimt på insta! ”majamyrawellness”…apropå instagram, vet inte varför inte bildspelet syns i min meny längre, brukar ju alltid finnas högst upp på min sida.

Vi har jobbat på lite mer med köksrenoveringen. Det är i stort sett klart, funktionsdugligt och detaljer börjar komma på plats. I helgen har vi till exempel sytt ett skynke som ska hänga under en bänkskiva och dölja sånt dära bös, pant och sånt ni vet. Hyllor har kommit upp där jag ska ha mina glasburkar fulla med goda fröer och annat. Det finns en långvägg kvar i köket som ska få sig en förändring. Jag suktar efter en fin tapet, just nu är väggen grafitgrå. Bjuder på en detaljbild från ena bänken i köket. Där ska vi ha kaffemaskinen. Over and out! Ses imorrn! <3