En promenad bland blommande körsbärsträd

En blåsig dag, tror bestämt att det var i torsdags när det var röd dag, gick jag en kort promenad med kameran. Fick till dessa fina på blommande körsbärsträd. Magiskt vackert! Man kan nog inte få nog av att fota körsbärsträd!

 

körsbärsträd

Nu är det lördag kväll. Jag har jobbat idag och när jag kom hem har jag städat huset lite grann. Kidsen har umgåtts med kompisar men är nu hemma igen. Jag och mannen plöjer igenom ”Inför Eurovision” och skriver ner våra favoritländer inför nästa vecka. I topp ligger, ja förutom Sverige, Island! Tokgillar den låten!

Magiskt vackert

Sol genom körsbärskvistar

2 thoughts on “En promenad bland blommande körsbärsträd

  1. Verkligen vackert! Lätt att kameran fastnar framför blomsterprakten (; vet av egen erfarenhet häromdagen. Kul att bloggen din verkar fungera igen! Har ju kunnat se via bloglovin´ att du lagt upp ett nytt inlägg men det har varit nästintill omöjligt att komma in och kommentera

Comments are closed.