Askbrun och rosett

Goddagens! Vilket toppenväder vi haft idag, om än lite blåsigt. Men ändå så härligt att man känner vårvärmen komma.

Jag har ju inte visat er hur håret blev efter senaste frisörbesöket. Det klipptes bort en hel del på längden och så i med massor av ljusa slingor. Tanken är att bli ljusare, men att sedan få in en typ av askbrun-grå nyans och mot slutet eventuell ett par mörka slingor. Kanske, eller nåt. Under process,..vi får se vart det bär liksom. Under tiden använder jag Revlon 1002 white platinum, 3-i-1 hårinpackning med färgpigment.

askbrun
Mirror mirror…


Pretty birds sweater H&M

På Jill Johnsons show hade jag på mig denna blus från ONLY. Jättefin och skön med en rosett för att få lite countrykänsla! Och så lite sköna armband, gråa stretchjeans och mina höga stövletter från Tom Tailor med nitar. Inte varje dag jag använder stövletterna då de har 8 cm klack, men de är väldigt sköna och snygga tycker jag!


Blus från ONLY

Armband IsaCouture

One thought on “Askbrun och rosett

Comments are closed.