Två nya till garderoben

Surfade runt lite efter en varsin ny tröja till mig och mannen. Jag tyckte dessa två var fina, och så fick det bli. Mannen förbrukar ju t-shirts och behövde sig en ny, det fick bli en tuff t-shirt från Esprit. Själv fastnade jag för den här blusen av märket Only och har en liten countryvibe över sig tycker jag med den där rosetten. Kanske ska ha den när jag ser Jill Johnsons krogshow. Med ett par fina byxor och ett par klackar till. Vi får väl se om den passar först.

Man behöver ju inte alltid beställa skor, även fast jag faktiskt tittade på det också.

2 thoughts on “Två nya till garderoben

  1. Så kul att se Jill!
    Har aldrig varit något fan av henne men efter hennes tv-serie så har jag andra tankar.
    Hon känns som en bra människa.

    Snygg blus!

  2. Jag hade en idé för lite sen att framöver skaffa mej något nytt klädesplagg varje månad typ. Ifjol blev det inte mycket nytt inhandlat till gadroben i och med att vi renoverade mest hela tiden då – man behövde helt enkelt inte mycket mer än snickarkläder då! Men nu med en lite dräglig skitig valp i huset behöver man inte heller annat än fulkläder, har jag konstaterat efter bara en dag! ;-)

Comments are closed.