Och så blev det söndag

Jamenjaha så var det söndag redan. Helgerna försvinner så fort så jag har lite problem att komma ihåg vad vi har gjort egentligen. Fredagen känns väldigt långt borta,…varför? Jag måste verkligen tänka efter vad i hela friden gjorde vi i fredags. Var det Mello i fredags?,..eller är det på lördagar. Jomen så var det ju, igår alltså.

Igår var jag och mannen iväg till Strängnäs också. Vi åkte nämligen dit med registreringspapperen på a-traktorn. Jo, för vi bestämde ihop med sonen att det var nog var lika bra. Det kändes så osäkert att släppa iväg honom i den, en olaglig a-traktor, oförsäkrat,..och att alltid ha en oro om han kommer bli stoppad och vad händer då och så vidare. Förbannade knäppa lagar som ställer till det, men jag ska inte älta det där nu igen.

a-traktor

A-traktor

Nej, bort med den, och inte sonen emot. Nu får han koncentrera sig på skolbetygen och satsa på AM-kort lite senare, eller vad han nu vill göra. Han har ju ändå teoriprovet kvar, och snart kommer väl våren förhoppningsvis så får vi se vad som händer. När vi var i Strängnäs hos dem som köpte a-traktorn av oss, kändes det ändå lite synd och jag tänkte att det är ju faktiskt sonens a-traktor som står där, som han och vi fixat och donat med. Jaja…nu får en 15-årig tjej glädje utav den istället.

På hemvägen åkte vi till Ikea i Västerås, och det är ju så stooort. Gav till och med upp före mannen, jag orkade inte även fast det var kul att se andra inspirerande rum mot vad vi har i Örebro. Fick med oss lite nödvändiga saker hem. Täcken, lampor och annat. Och lite presenter till dottern som snart fyller tonåring.

Men nu måste jag knyta mig under min nya sänglampa, såg ni den på Instagram? Sådär fulsnygg. Imorgon blir det kurs för mig, ska bli skoj!

Fågelmat

Snöiga grenar