Godnatten katten

Fredag sköna fredag! Ikväll har vi ätit gott och tittat på en familjefilm, ”Hotel For Dogs” enligt dotterns önskemål. Den var faktiskt lite smårolig. Tänkte snart gå och knyta mig, för imorgon ska det bli lite piff i dotterns rum som delvis är nyrenoverat. Det ska upp nytvättade gardiner och lite annat fix.

Snart är denna fredagen till ända, men önskar ändå alla ni fina som kikar in här en underbar kväll! Och till er som precis hittat hit, klicka på fotona för bildspel och större upplösning, och ni är varmt välkomna tillbaka!

 

katten

Godnatten katten

2 thoughts on “Godnatten katten

  1. Då säger jag väl Go´ morron, nu då! :-) Och hoppas att ni har kommit igång med dotterns rum – det är verkligen KUL att göra sånt tillsammans med ungarna!

    Här vräker snön ner, och jag har ingen som helst lust till nåt annat än kura inne. Dessutom hotar SMHI med rejäl blåst längre fram på dagen, så det känns som att man bör göra det man ska med el-prylar så länge man har nån ström… Hoppas ju innerligt att slippa avbrott, men vi har klarat oss några gånger nu så det är väl snudd på högmod att förvänta sej att det ska gå bra ytterligare en gång… <:-) I dag är det tio år sen "Gudrun" (eller egentligen var det det för några dar sen, men eftersom "Gudrun" slog till på en lördag, så!) – och en sådan storm vill jag verkligen inte uppleva en gång till!!

    Ha det gott!!! :-)

Comments are closed.