Juldagsbowling

På juldagen åkte vi till Heron City och bowlade och jag lyckades med något som jag inte ens märkte av. Det låg små paket uppstaplade mellan bowlingbanorna och ett av dessa vibrerade ner i rännan, och när jag så kastade nästa klot (som också gick rakt ner i rännen,..hrm) så puttades paketet ända ner dit där käglor och klot ramlar ner. Och hela den proceduren missade jag totalt, bara sådär? Men jag vet varför, för när ett klot hamnar i rännan nästan ögonblickligen så är det ju bara vända sig om och gå och sätta sig.

Lite senare fastnade dotterns klot, och vägrade rulla vidare. Undrar om ett paket låg i vägen eller så? Jag kastade efter henne och lyckades såklart hamna i just den rännan. Men vad bra hann jag tänka, fast på något vis så hoppade klotet över det andra så det fortfarande satt fast. Huuuur lyckas jag liksom?…

Hur som helst var det skoj med lite bowling. Efteråt blev det lite arkadspel också, till kidsens stora förtjusning.

2 thoughts on “Juldagsbowling

Comments are closed.