Trollskt i svampskogen och lite hipp

Igår gick jag och dottern till skogen inte långt hemifrån för att leta svamp. Vi fyllde väl halva picknickkorgen i alla fall. Hittade även ett par gula kantareller, men mest trattkantareller. Har förvällt och ett gäng ligger på tork som ska ner i en glasburk sedan. Tog en så fin bild på dottern i skogen, visst blev den trollsk?

Idag är det min dag, den 3:e it is och det firade vi ikväll med bullar och mys i soffan, även i helgen firade vi med tårta eftersom jag och mannen fyller så tätt. Tackar för alla gratulationer jag fått via FB, sms, grannar och kollegor. Kramar, teckningar och brev från kidsen, raringar!

När helgen kommer ska jag smaka på vinet ”Z1N”, tända den prickiga ljuslyktan, lukta på blommorna och krypa ner i soffan och se filmen ”Amelie from Montmartre”. Tusen tack!

trollskt

Trollskogen

One thought on “Trollskt i svampskogen och lite hipp

Comments are closed.