Prag by night

Vår andra dag och sista kväll i Prag strosade vi runt ännu mer och fann John Lennon-väggen med all sin graffiti, inspirerad av Lennon och Beatles sånger. Den här dagen har jag lyckats ställa in kameran på ISO-auto, inte kul…för då blev nästan alla bilder gryniga! Blev inte ens bra i svartvitt, och en del så dåliga så ni får inte se dessa. Men så kan det vara när man är förblindad av miljön och inte kan tänka klart.

Innan vi letade upp en restaurang för kvällen gick vi över Karlsbron ett antal gånger. Det är så fint när det börjar skymma, men som sagt gryniga foton så ni får inte se dessa i alltför stor upplösning. Men visst är bron mäktig?

På kvällen åt vi ute på en restaurang i Lessertown, om jag minns rätt inte långt ifrån Lennon-väggen, och precis mitt emot vattenhjulet där även folk hänger en massa hänglås i kärlekens tecken över bron. Jag åt anka med rödkål och dumplings, god anka men dumplings är inte min grej. En mörk öl till detta gjorde hela måltiden. Vi satt utomhus och åt, med en varsin filt och infravärme ovanför oss. Det var mysigt att sitta där och höra vattenhjulet snurra i vattnet.

Det var nog det jag hade att visa av Prag, det blev ett par inlägg ändå. Jag skulle gärna åka dit igen även om sommaren och vintern. Prag är en stad som måste upplevas alla årstider kan jag tro.

 

prag
John Lennon Wall och vy från Karlsbron

prag

Prag by night!

Vattenhjulet och jag vid Karlsbron.

2 thoughts on “Prag by night

Comments are closed.