Moppeålder minsann

Idag är det hipp hipp hurra för sonen som fyller 15 år! Jag förstår ingenting, vart tog tiden vägen? Och jag kommer undra samma sak varje födelsedag.

Moppeålder minsann och han pluggar en hel del nu när det närmar sig teoriprov nästa vecka. Förhörde honom på två kapitel i boken för några dagar sedan, och han svarade rätt på alla! Jag hann knappt läsa upp hela frågan förrän han förstod vad jag var ute efter och svarade snabbt. Hoppas nu bara att det inte faller bort, men det känns som han har det klart för sig. Uppkörningen är redan avklarad, och innan han får skriva provet måste han nämligen ha fyllt 15 år först. Som han väntat, och som han undrat om det blir moppe eller a-traktor,…

…och den här dagen blev minst sagt tokig på alla sätt och vis, men också otroligt rolig. Men fortsättning följer för nu blir det snart fortsatt mys!

LÖV U!
<3

One thought on “Moppeålder minsann

Comments are closed.