Dags att packa för Prag i en David Jones

Oj, vad tiden går. Det är ju faktiskt dags att packa inför resan till Prag. Hade ju beställt en resväska och var lite nervös att den inte skulle hinna komma fram, men den kom igår som tur var. Jag valde en resväska av David Jones som tilltalade mig. Snygg, svart och små detaljer som N.Y.C skrivet i foton. På ena sidan står det också N.Y.C fast väldigt diskret, ser ni? Ni kanske får vinkla skärmen lite, svårt att fotografera det. Och så är det ju fyra hjul! Perfa! För då tippar den inte som min andra gamla väska gjorde som bara hade två hjul. Sen så inser jag ju att den inte kommer vara så här blank och fin forever and ever, men det ska väl synas att man har rest bara den håller!

Har länge letat efter en resväska, så skönt att äntligen fått tag på en som jag gillar. Jag tror nog att det kommer bli bra. Imorgon ska jag packa. Har tvättat ikapp lite ikväll. Nu blir jag ju inte bortrest så himla länge precis, tre nätter, men checka in en väska vill jag nog göra. Man vet aldrig vad man kan behöva. Det som är svårt att packa är ju skor, men kan tänka att ett par bekväma skor är att föredra då det lär bli mycket walking about och strosa runt på mysiga gator och broar. Resfeber?…inte ett dugg. Jo lite kanske.

 

david jones
David Jones NYC

david jones
Black beauty…haha

david jones

 Details

NIKE

4 thoughts on “Dags att packa för Prag i en David Jones

    1. Tack! Det är otroligt fint i Prag.
      P.S Kommer sakna dina inlägg, hoppas ni har det fint! Kram!

Comments are closed.