Fruset och kroppsliga men

Hua vad jag frusit idag, jag och dottern. Vi tyckte att vi skulle plocka svamp minsann, och inte var vi speciellt bra klädda för regnväder. Blöta vi blev ganska så snabbt och ingen vidare svamplycka blev det heller. Okej att det ska vara Karljohanår, men nu har nog alla Karljohan sett sin sista dag för soppsnyltingen är i farten. Tråkigt, men vi hittade ett par lagom stora trattakantareller i alla fall. Drack lite kaffe och oboy och sedan gav vi upp efter dryga timmen.

Mätta efter en köttgryta med kantareller i har vi nu en värmande brasa igång. Jag sitter och funderar på vad det är för en skum mjuk knölgrejs jag fått på höger sida ovan låret i linje med ljumsken. Svårt att förklara exakt rätt placering. Den ömmar inte och jag har svårt att tro att det kan vara en tidigare obefintlig muskel som vaknat till liv efter gymmandet. Vore ju kul förstås, men den är ju som sagt bara på höger sida. Om jag inte minns fel så har jag för ett tag sedan haft en brännande känsla någonstans på kroppen, undrar stilla om det var därifrån eller i hela låret, jag minns inte riktigt. Ja, vi får se vad som blir av det där.

På toppen av det har jag ont i nacken sedan ett par veckor tillbaka. Kan inte luta huvudet 100% bakåt för då stramar det rejält upp i nacken på vänster sida. Hur som helst, troligen blir det till att tagga gym imorgon. Kanske borde stretcha lite nogrannare och vara vaksam på kroppsliga men.


Pinterest

One thought on “Fruset och kroppsliga men

  1. Låter som att du har sträckt dig ganska rejält…
    Inte behagligt alls med nacken heller. Jag har varit urusel på det där med att stretcha men med yogan får jag det på köpet.

    Ha en go måndag/Kram Hannis

Comments are closed.