Vi tänkte grilla idag

Är det slut nu,..på sommaren? Är det så här det ska vara nu, varannandags väder med regn-sol-regn-sol. Hur som helst så blev det väldigt varmt och fint en stund idag när jag efter jobbet åkte till Tant Grön. De har fått fint där inne, byggt ut och fått det lite rymligare. Gott om folk som ville fika var det idag. De har mycket fint att titta på, man vill ha myyycket därifrån. Såg många lampor som jag gillade, men även annat smått och gott som såna där inredningsdetaljer ni vet. Krims krams och piffiga saker.

Vi tänkte ju grilla idag, men regnet kom så istället visar jag foton från en annan varm grillkväll hemma hos oss. Åh, jag vill ha tillbaka den där värmeböljan! När man kan sitta ute på kvällen och läsa en bra bok, utan att frysa. De där pinnarna ni ser har köttfärs runt sig som vi haft cevapcici-krydda i, supergott att grilla! Hemmagjord potatissallad var det till. Växterna är från Tant Grön. Pistagenötter, hur gott!?

Önskar alla en trevlig lördagskväll!

grilla

Cevapcici

pistagenötter

One thought on “Vi tänkte grilla idag

  1. Här råder rena höstvädret idag! Men…det är lite mysigt att kura ihop sig inomhus och få en anledning att ta tag i det där som inte blivit gjort innan. Läsa bloggar till exempel:-)

    Hoppas allt är bra med dig!!

    Kram Cecce

Comments are closed.