Vita liljor i rabatten

Vita liljor i rabatten som blandar sig med det japanska gräset är fint. Igår klippte jag ner liljorna för de hade blommat ut. Liljor kanske håller längre om de får mer vatten, eller vad tror ni. Det har ju varit så otroligt varmt senaste tiden och jag kanske inte har vattnat jättebra precis, framförallt inte på framsidan för vattenslangen räcker inte så långt som jag vill. Så när jag har orkat har jag pyttsat på lite vatten, men kom på det för sent så jag undrar om de klarar sig de blommor som ser halvt döda ut. Idag öser dock regnet ner just nu.

De är tacksamma att fotografera på nära håll.

liljor

2 thoughts on “Vita liljor i rabatten

  1. Kan lätt föreställa mej hur fint det var när de blommade!! Och just vita liljor är ju så-å-å vackra!!

    Vet inte om de står längre om man vattnar mer… Däremot står de nog längre om det är lite svalare än vad det är nu!?

    Jag hade en del liljor i rabatterna förr, men det kom superäckliga liljebaggar och glufsade i sej dem… :-( Nu mera har jag bara några olika sorters dagliljor, för dem verkar inte såna baggar bry sej om. (Eller så har jag bara haft tur som har sluppit dem!?)

    På min förra mobil funkade inte Instagram, så då använde jag det bara lite grann från surfplattan… Men nu kanske det kan bli annat med en något modernare mobil!? :-)

Comments are closed.