På Liseberg med kidsen

I lördags överraskade vi kidsen med att åka till Liseberg! Den största nöjesparken i Sverige, med mängder av olika karuseller, berg- och dalbanor och annat, 41 st för att vara exakt. Vi vet att just våra kids inte är de som hemskt gärna åker speciellt mycket, men det kan ju vara en kul upplevelse ändå. I hopp om att det ostadiga vädret skulle innebära inte alltför långa köer tågade vi glatt in, men det fick vi senare ångra, det blev ju toppenväder och visst fanns det köer! Det går nog inte att undvika där kan jag tro.

Men då kidsen inte ville åka speciellt mycket så blev det inte så mycket köande ändå. Det blev faktiskt bara två attraktioner på Liseberg för oss, Rabalder och Lisebergbanan. Japp ni läste rätt, vi åkte inte Lisebergs nyhet Helix. Man blir ju väldigt nyfiken förstås, men jag vet att jag har lätt för att må illa och den åker 100 km/h, är upp och ner 7 ggr och har en kraft på 4,3 G, och så var jag precis äten…hrm.

Vi var på väg till Kållerado trodde vi, men hamnade visst på Spökhotellet Gasten, vilket inte var så populärt förstås. Så där fick vi vända. När vi sedan hittade vart kön slutade till Kållerado så ville inte barnen stå i den långa kön.

Men vi hade femkamp och spelade på godishjul och annat, Emma vann lite smånallar. Men inga stora nallar, och inga stora godisaskar till oss inte. Andra som passerade oss hade fulla barnvagnar med vinster. I det stora hela hade vi en riktigt kul dag på Liseberg.

 

liseberg

liseberg

2 thoughts on “På Liseberg med kidsen

Comments are closed.