Försvinnande

Idag tog jag tag i lite garderober här hemma. En hel del junk försvann ut, men än vet jag att det finns massvis kvar, i de skåp jag ännu inte kommit till. En massa skor och kläder som inte ens går att ge till Myrorna får hamna i brännbart. Tog tag i att dammsuga huset (och inte gräsmattan som jag råkade säga till grannen). Soffan fick sig ett par dask och drag med sugröret, altanen,…you name it. På altanen kan jag ju säga att det var ett gäng fjädrar att ta rätt på, som tur var inget skelett eller annat äckligt. Jo, sen har jag tvättat, dammat ja herregud. Jag är rätt mör nu.

Blev tipsad hos cecce om ett supergott påskgodis. Anthon Bergs mandelägg med lakrits, farligt och försvinnande goda kan jag säga. Redan slut och jag vill bara ha mer. Inte får jag ha de ifred heller, mannen gillade dessa också, hrmpf…Så enligt bild är ett minne blott.


Anthon Berg
Mandelägg med lakrits

5 thoughts on “Försvinnande

 1. Visst är de goda:-) Här får jag ha dem för mig själv vilket jag är glad för!
  Och jag tycker du gjort dig förtjänt av lite lakritsägg efter städningen! Puh, vad du stått i!!

  Kram Cecce

 2. Hoppas du stod och lyfte rätt då, när du höll på med garderobsstädningen!? ;-)

  För egen del är jag urusel på att böja på knäna när jag ska lyfta något tungt, så rätt vad det är lär det väl smälla till i min rygg… 8-X Blir ju en hel del tunga lyft nu när vi håller på och bygger… Försöker göra rätt, men glömmer hela tiden… Suck!

  Hur som helst så hoppas jag sjukgymnastiken kommer att göra susen på din onda rygg!! :-)

  Ha en fin dag!!!

Comments are closed.