The Xmas Box

Den här boxen kom ju i december, men spela roll för just nu toksnöar det ute i detta ruggiga november/marsväder. Jag har helt och hållet kommit av mig när det gäller att bedöma boxarna. Men innan det mörknade så fick jag till en bild på det som jag fick i den boxen. Har inte använt så mycket heller, har helt glömt av den och allt låg kvar i boxen.

 1. D:FI volymcreme skall ge håret extra fyllighet och appliceras i handdukstorkat hår. Jag ger lågt betyg för designen, trodde nämligen jag höll något heeelt annat i händerna när jag tittade på den. Say no more.
  Innehåll: Ej provat
  Design: M
 2. NAILS INC nagellack i färgen vinröd. Jag gillar inte vinrött.
  Innehåll: MMM
  Design: MM
 3. RENU mirakeltreatment för huden kring ögon och läppar. Duttas på, används ej på ögonlocken. Måste ju provas, hur har jag kunnat glömma den i boxen. Kanske det sker mirakel.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MM
 4. ELIZABETH MOTT mascara höjer volymen med en timglasformad borste. Kommer definitivt att provas. Mascara går ju åt.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MM
 5. ARDELL lösögonfransar…hm, intressant. Jag sitter och funderar på när jag skulle kunna ha användning för dessa. Tror jag sparar de till dottern om hon vill spöka ut sig på nån fest eller något.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MM

Glossy Box
The Xmas Box

2 thoughts on “The Xmas Box

 1. Härligt med lite lyxprodukter :-)

  Hoppas du får en fin vecka.

  Kom nyss från naprapaten. Känner mig lite mosig. Ska åter på onsdag igen. Sen hoppas jag vara fit for fight.

  Kram N

Comments are closed.