Känslan

Länge har jag velat ha en av Vee Speers vackra foton på väggen. Jag var på Fotografiska när hon hade utställningen av ”The Birthday Party”, vilken är fantastisk!

Hon har lyckats skapa en känsla i ”Thirteen” som jag gillar, och då särskilt i detta foto när hennes dotter håller i två korpar. Den skulle jag verkligen vilja ha. Fotot ger en känsla av att växa och frihet. Även ljuset i alla hennes foton är vackert.

Någon av er som har någon av dessa hemma? Kanske just exakt denna?

Vee Speers

3 thoughts on “Känslan

  1. Kände inte igen fotografens namn, men när jag tittade på hennes hemsida så kände jag igen flera av fotografierna. Hon har ju tagit en del med hundar på, så jag hade kanske valt ett av dem om jag skulle ha till väggen – eller kanske ännu hellre ett foto av en ”donna” som promenerar med två krokodiler!! Det har verkligen attityd!! :-D

    Och apropå reptiler, så var ödlan jag hade fotat inte alls särskilt stor. 15 cm med svansen, typ. :-) Skogsödla heter den nog… Vi har såna i trädgården, och de kryper fram och solar sej såna här dagar.

Comments are closed.