Nöjda

En sån dag. Nöjda tjejer hämtade vi upp från Lek- och buslandet och de höll igång alla tre timmarna. Jag och mannen var på shopping i Citygallerian Vågen. Hittade lite av varje på rea faktiskt, trodde inte det skulle finnas något kvar alls. Visar imorgon, men t.ex de leopardmönstrade tightsen nedan följde med i påsen hem. Inget från Monki denna gång, men ni må tro att det fanns mycket fint!

Tavlan jag var ute efter, fanns också kvar…dock köpte jag den inte. Det fanns tre jag var intresserad av, men ångrade mig konstigt nog. Jag hade ju pengar kvar från jobbets 40-årspresent som jag ville handla något fint för. Men jag hittade något annat som jag velat ha länge,…ett tårtfat!..och med en kupa till den slog jag till på också. Nöjd! Visar den i ett annat inlägg.

 

On Insta Today!

2 thoughts on “Nöjda

Comments are closed.