Ful tatuering – färgen flyter ut

Som ni vet så tatuerade jag mig för en månad sedan ungefär. Jag var så glad när jag äntligen hade fått den gjord. Lyckats bestämma mig för en tatuering jag vill ha, samt vem som skulle få göra den. Och eftersom även mannen också låtit sig tatueras av densamme och det blev bra, så gick även jag dit.

Ful tatuering – färgen flyter ut

Försäkrade mig om att jag inte ville att det skulle bli en blurrig massa. En tunn fin linje ville jag ha. Men redan dagen efter ser jag att färgen flyter ut.

Kände stor besvikelse förstås. Man kan tycka att jag får skylla mig själv som går till en hemmatatuerare. Men jag gjorde min allra första tatuering hos en känd tatueringsstudio i Stockholm, och ej heller den blev bra gjord. Kan man ha en för tunn hud, finns det hud som inte är tatueringsbar? Nej jag tror inte det, men blev ju såklart osäker.

Jag gillar fåglar och därför blev det ett par vingar ovanför hälsenan. Känner mig nu som en olycksfågel. Varför just jag, varför kan inte jag få känna mig nöjd med en tatuering som jag stolt kan få visa upp. Det som hänt är kanske uppenbart, eller vad vet jag.

Tatueringsfärg ska väl ändå ligga på ett enda ställe innanför hudens yttre lager. Hur som helst,…troligen har tatueringen körts för djupt och flutit ut. De skarpa svarta konturerna är de som endast skall vara där, inte det andra konstiga blurret. På bilden nedan ser ni det tredje vingparet som jag valde. Så skulle det alltså ha sett ut.

ful tatuering

En ful tatuering

Det är väl tur att jag inte gjorde något större, eller på en ännu mer synlig plats, eller en text. Hur hade det blivit. Jag får leta vidare efter någon som verkligen har skills! Tror ni det hjälper?

Kanske har jag tur tredje gången gillt och hittar någon som kan hjälpa mig både med att tatuera över en ful tatuering, samt göra en ny. Känns lite som att leta efter en nål i en höstack just nu. 

2 thoughts on “Ful tatuering – färgen flyter ut

  1. Men åh vad tråkigt att du inte är nöjd. Jag förstår dig för det var inte direkt lika som på bilden. Jag har en jätteliten ynklig tatuering på framsidan av min högra axel. Ett litet hjärta med 2 blad. Idag är jag glad att jag valde en pytteliten. Det har funnits tankar på att bygga på den men nä det blir nog inget med det.

  2. Aj då! :-( Förstår verkligen att du är besviken, för sådär tycker man ju verkligen inte det skulle behöva bli… Jag kan inte ett smack om tatueringar och hur olika personers hud kan bete sej eller så, och inte hjälper det väl att klaga heller för gjort är ju gjort… Dock tror jag att de som kan ta bort tatueringar kommer att vara morgondagens höginkomsttagare!! Fast det var väl en dålig tröst förstås… <:-I

Comments are closed.