Omväxling förnöjer

Idag fick jag ett ryck och möblerade om i vardagsrummet. Det resulterade i att en skänk fick flytta ut i hallen. Ingen bild på det, men jag visar vardagsrummet istället. Ni vet ju inte hur det var innan men soffan har fått byta plats, så nu kommer man fram till fönstrena ordentligt. Däremot vet jag inte hur jag nu ska kunna damma av hyllan som hamnade ovanför soffan. Jag kommer inte nå upp dit. Men vi har lite skilda meningar med om soffan ska stå mer mitt i rummet, eller mot väggen. Jag röstar mitt i rummet, vilket även får rummet att se större ut

Fondväggen med medaljonger är en favorit, mot den har vi TV:n och kaminen. På en hylla står en glossy box med budskap, bredvid en drake som man kan ha värmeljus i. Nu är jag väldigt sugen på att fortsätta med tavelväggen, ej i bild.

Superbra att möblera om och förnya sig lite med det man redan äger.

3 thoughts on “Omväxling förnöjer

 1. Ser jättesnyggt ut! Du är så bra på att få till det!:-)
  Själv har jag rensat två garderober. Känns inte så dumt det heller.

  Har fortfarande inte kollat ut bilder till hedern…suck…den där tiden:-) Men det kommer!!

  Kram Cecce

 2. Sv; Jag har en liten tattoo på benet ja:) Det är ett kinesiskt täcken som betyder kärlek…. Det är min första tatuering och jag gjorde den då jag var 16.
  Jag har även två STÖRRE på ryggen:)!
  Kram och hoppas du får en fin söndag!

Comments are closed.