Färgglatt

Hemklickat ikväll. Ett par häftiga Skechers i barnstorlek. Till dottern med andra ord och det är bara att hoppas hon tycker de är lika häftiga. Skechers hade ett gäng färgglada modeller att välja bland, så det var inte helt lätt. Men det är ju inte så svårt att byta om det skulle bli helt fel.

Tänkte att det kan bli en av hennes presenter. Själv har hon önskat sig en massa smågrejer, ”skolsaker” som hon säger. Hon menar då allt möjligt kontorsmaterial förstås. Sånt grejs brukar ju inte vara alltför dyrt, så det ju lite annat också. Kul att få något oväntat också,..som skor till exempel.

Skechers

I samarbete med Spartoo

2 thoughts on “Färgglatt

  1. Åh! Hon kommer bli hur glad som helst!! Överraskningar är alltid kul och skorna var fina!
    Ha en fin torsdag!

    Kram Cecce

Comments are closed.