December feelings

Kallt, men inte jättekallt. Förra året vid den här tiden var det betydligt kallare och snö! Så är inte fallet nu. Visar ett par foton från våra rabatter. Ni kanske undrar varför jag inte klippt ner dessa vissna växter,.. Helt ärligt så har jag missat det på en del av dem, men på andra låter jag dem vissna i sin egen takt och tar kort på dem under proceduren. Kan bli intressanta foton.

Ingen vidare julkänsla i detta inlägg, hoppas på lite snö snart faktiskt. Lite snö som kan lysa upp tillvaron lite i detta gråa.

Minns inte namnet på växten ovan men vet att sommartid kryllar det av fjärilar där. Nedan,…en sorts japanskt gräs. Klicka gärna för bildspel och större upplösning.

 

2 thoughts on “December feelings

  1. Fint!

    Jag är faktiskt ganska glad åt att vintern varit lite långsam, men nu när den gör sig till känna vill jag resa till varmare breddgrader direkt.

    Kram N

Comments are closed.