The storm has come

Ni missar väl inte Vikings ikväll? Denna medeltida serie med intressanta skådespelare och mystiska råa innehåll. Och vem vill missa huvudrollsinnehavaren Travis Fimmel? Jösses, dem ögonen. Han påminner mycket om Heath Ledger (r.i.p) som var en sådan grym skådis. Nu när jag kollade runt efter en bra snutt att visa er så kom jag över namnet på hustrun till Ragnar. Hon heter ju Lagertha, och jag trodde ju att hon hette Ladgerda!…hahaha, borde kanske ha glasögonen på mig oftare när jag ser på TV. Gustaf Skarsgård är ju med också och spelar lysande som vanligt, bygger en vikingabåt och heter Floki. Urgulligt namn!

Filmens tagline, teaser, eller hur man säger det var ”the storm is coming”,…och nu mina vänner. Stormen har kommit. Både utomhus ikväll och i TV-rutan. Nu ska jag sjunka ner i soffan!

 

One thought on “The storm has come

Comments are closed.