Ombre och Converse Tee

Jag skulle vilja visa er två saker idag. Det är ju så himla skönt att få bli nöjd som kund. För ett tag sedan fick jag äntligen min Converse tee från Spartoo, som jag beställde samtidigt ihop med ett par skor till sonen. Skorna var inte som han hade tänkt sig vilket var synd. Men jag blev jättenöjd med t-shirten/tisha/tee, och tror att den kommer passa finfint till mina höga cityskor av Tom Tailor, som jag köpte i september. Ni kan se stövletterna med nitar här.

Något som jag också är nöjd över just nu är mitt hår. Jag var ju hos frisören i fredags och skulle få i lite mer av den mörka nyans jag fick senast. Jag är imponerad över att det blev så himla bra, och frisören själv var jättenöjd, vilket känns ännu bättre för mig. Eftersom jag fick en så hemsk klåda senast så tog vi toning den här gången, istället för färgning, som inte skulle innehålla lika höga halter av….piiiip… Ja, jag minns inte exakt, men av något ämne i färgen.

Så hon lade i mer mörk toning, minns inte namnet på den heller, och liksom lyckades fördela den så snyggt att det inte skulle bli en för skarp kant och istället en mer jämnare övergång. Och varför då?…jo för jag ville ju spara lite av min blonda färg ut i längderna så det skulle bli lite mer ”ombre” som det så fint kallas. Jag tycker hon lyckades jättebra! Dock fick jag ändå lite klåda efteråt, men absolut inte lika mycket som sist vilket känns skönt. Emma var snäll och ställde upp som fotograf idag.

3 thoughts on “Ombre och Converse Tee

Comments are closed.