En dag mitt i veckan

På väg hem idag fastnade vi i kö på motorvägen. Tror det var en poliskontroll eller något. Men efter en stund närmade vi oss en sån där ficka och körde över till motsatt sida och tog en annan väg hem. Annars hade vi väl stått där än.

Så vi kom hem lite senare, men inte så farligt ändå. Stekte köttbullar med pasta och piffade till det med lite kokt morot och broccoli. Inte världens roligaste mat direkt. Men det går fort att laga när man är trött och inte orkar med något annat mitt i veckan.

Bjuder på en oktoberbild som ej är tagen precis just idag då det skymmer så fort nu för tiden. Men visst är det lite varmare i luften nu, tyckte nog att det var 12+ ute idag. Kändes riktigt nice, synd att jag inte hann med någon promenad innan mörkret föll. Nu har jag lagt in Emmas beställningar på jultidningar, men än vill hon inte skicka in det. Vi får väl se om det blir något mer sålt.

Nu blir det en dusch och sedan krama kudde.

Njurvinda

One thought on “En dag mitt i veckan

  1. Vilka söta fåglar som pryder denna kruka!! Betydligt trevligare än dem som Tusse levererar till er altan! <:-)

    Man borde ju ha lite ljung eller nåt på yttertrappan nu – men det blir jag nog som vanligt inte färdig till att ordna med innan vintern kommer. Och då kan det ju kvitta!

Comments are closed.