Sensommar

Vilken härlig sensommar vi har, om än aningen kalla mornar dock. Någon sa att det ska bli varmare nu de kommande dagarna. Så passa på och njut vänner, sug i er D-vitaminstrålarna så mycket det går.

För att inte sjunka in i någon höstdepression så ska jag gymma så endorfinerna, kroppens eget morfin, rusar i kroppen. Fint för kropp och själ! Var in på gymmet idag, men tog det lite försiktigt, det känns som ryggvärken ligger där och lurar. Men det gör mig nog bara gott att gå dit och försöka få lite styrka i kroppen som kan hålla mig upprätt.

6 thoughts on “Sensommar

  1. Idag vill inte dimmolnen ge med sej riktigt här, men jag hoppas fortfarande på solsken längre fram på dagen. Gillar verkligen den här årstiden, om vädret bara är med på noterna! (Det ska alltså vara soligt och LAGOM varmt!).

    Det fanns några stenpyramider nere på stranden i Kåseberga. Tänk om det var Emmas, som fortfarande stod kvar!? :-) Vi var där på kvällen, så tyvärr höll alla de små butikerna på att stänga då. Så ingen rökt fisk eller så… Men det brukar vi köpa på andra ställen när vi är ute med husbilen, och särskilt varmrökt lax är en favvis. SLURP!!! :-)~

  2. Jättefina bilder! Jag är en sådan där som älskar hösten och vintern så den här årstiden är den bästa tycker jag när vi går från sol och värme till höstrusk och mys och lite längre fram får vinter. Tokigt kanske, men sådan är jag. Haha. Därför har aldrig heller mörkret stört mig, jag tycker det är mysigt. Antar att det är en sorts överlevnadsinstinkt för att klara att leva i det här landet :D

    1. Jo, det kan vara fint på sitt sätt också, alla årstiderna har sin charm. Fast just jag har det lite svårt med mörkret, blir lätt deppig av det. Men i år ska jag verkligen försöka skärpa mig.

Comments are closed.