Rockabilly

Ja ni, man går verkligen igång på lite rockabilly! Idag var nämligen Top Cats i en ort inte långt ifrån oss och spelade, och där finns ett utomhusbad. Tur med vädret, barnen badade, uppehåll nästan hela tiden men på slutet kom regnet. Men det spelade ingen roll, vi lyssnade så länge vi tyckte det gick i stort sett hela timmen dem spelade.

2 thoughts on “Rockabilly

  1. Det skulle garanterat jag också göra – sådant svänger!!! :-D

    Det har väl nästan blivit en slags modetrend nu med rockabilly!? Eller att klä sej i kläder som har 50-/60-tals look. En tidsenlig bil till den out fiten är ju inte heller helt fel!! Själv skulle jag kunna nöja mej med bilen och musiken. Fast jag tycker det är lite coolt med dem som även vågar klädstilen, frisyrerna och hela kittet! :-)

Comments are closed.