Din gnista

Har ju helt och hållet kommit efter med att skriva om Glossy Box. Men det har ju varit semestertider så jag hoppas det inte gör så mycket. Jag tror väl att den här snygga lådan kom i juni. Och vi är många som gillar den inte sant!? Designad av art directorn Therese Sennerholt och med finfint innehåll. På locket står det ”Don´t let anyone ever dull your sparkle”. WORD! Så sant som det är skrivet.

Boxen kommer jag spara, vet dock inte vad jag ska ha den till än. Men antingen fyller jag den med något, eller så får den stå framme och sprida sitt budskap helt enkelt.

Några fler som fick den här piffiga boxen? Vad har ni gjort med den efteråt?

 

 

 1. Sebastian Professional Volupt Spray används på hårrötterna och sedan fönar man för volym eller låter lufttorka. En riktigt riktigt bra spray!
  Innehåll: MMMMM
  Design: MMMM
 2. Figs & Rouge läppbalsam är 100% ekologiskt, fri från syntetiska färger och dofter. Helt okej läppbalsam i en riktigt söt tub.
  Innehåll: MMM
  Design: MMMM
 3. Emite Make Up ögonfransböjare. Har aldrig använt en sån tror jag, tror inte jag behöver heller,…fast jag är ändå sugen på att prova nu när jag har en.
 4. China Glaze nagellack skall vara hållbart vilket jag inte tycker att det är, men jag kanske har missat något. Man kanske borde ha ett överlack eftersom naglarna känns som sandpapper med allt glitter på. Men det är riktigt snyggt!
  Innehåll: MMMM
  Design: MMM
 5. Loreal Paris rengöringsolja (ej i bild) tar bort makeup och orenheter samt gör din hud len och skall ge lyster utan att kännas fet. Jag har lite svårt att bestämma mig vad jag tycker om den. Måste prova den lite till. Ganska trist design.
  Innehåll: Under provning
  Design: M