5 thoughts on “Beachwalki´n

 1. Åh, vad jag vill kunna ta såna fina bilder som du. Och redigera!! Kan jag få gå en kurs hos dig??:-)
  Är du bra på det här med bloggdesign också? Är trött på min och letar efter någon som kan hjälpa mig…:-)

  Ser ut som om du haft en härlig sommar! Du har ju inte varit så långt från mina trakter:-) Har faktiskt inte varit i Falsterbo denna sommar, brukar annars bli en eller annan tur dit. Men vi har bra strand på närmre håll så…

  Du är så duktig som kommenterar i alla inlägg:-) Tyvärr är jag hopplöst efter i kommentarsfälten…suck. Hinner liksom aldrig ifatt:-) Hoppas på bättring i höst. Konstigt…när man har som mest ledig tid, hinner man minst. Eller så prioriterar man andra saker. Så är det nog!

  Ha det gott!

  Kram cecce

  1. *blushing* Äschdå jag är inte så himla bra på att redigera. Jag gör det jag lyckats få till med hjälp av nätet och tidningar och eget experimenterande. Jag brukar endast byta ut min header, kanske jag kan göra en åt dig om jag får tid över.

 2. Hej-Hej!!

  Nu har jag läst ifatt mej på din/er semester! Har ju sett lite grann på Facebook också vart turerna har gått. :-)

  Kan tänka mej att Södra Skåne och Österlen gjorde sej väldigt bra i det rådande vädret – och det måste ju ha varit perfekt tältväder också!? Hade själv mer än gärna spenderat några dagar i de trakterna, men det är ju bara till att glömma för tillfället. Maken fick inte mer än några dagars semester, och nu är det så fullt upp på hans nya jobb så man väl får vara glad om han får vara fri om helgerna! <:-)

Comments are closed.