Tema väskor och gult

Jag letar ju efter väskor av olika slag, handväska, kameraväska, resväska med flera. Den handväska jag använder just nu hittade jag i Ullared och börjar gå sönder lite här och där. Har använts flitigt. Hann inte leta så mycket när jag var i Ullared men så klickade jag mig fram till den här lilla saken.

Alldeles gul, har aldrig haft en gul väska. Men den är lite charmig tycker jag. Kanske skulle passa att ha kameran där i, och en massa annat bra-att-ha. Den sticker ju verkligen ut med sin knallgula färg. Märket är Picard.

Annars då. Tror ni att vi kommer få se mer av gult? Att gult är här för att stanna, eller blev det bara en vår- och sommaraccent. Gula accessoarer som väska, skor eller annat kanske inte är så dumt.

Har ni något gult i garderoberna? När jag tänker efter så har jag inte en endaste liten tygsnutt som är gul, inte ens gult blandat med en annan färg. Kanske ska ändra på det, jag ska suga på karamellen en stund. Annars om man öppnar min garderob så går färgerna mest i svart, vit, beige och grått i olika nyanser. Ganska trist men ändå snyggt. Särskilt om man blandar in accessoarer i starkare färger.

One thought on “Tema väskor och gult

Comments are closed.