Löparskor eller nåt

Idag var jag iväg till gymmet igen äntligen. Det var välbehövligt efter en veckas semester. Ikväll har jag kikat på lite sportskor, och jag blev intresserad av ett par Shape-Ups Prospeed. Dessa skor skall ge dig kraft och fart, samt ha en skulpterande effekt på din kropp! Man blir ju nyfiken, inte sant? Någon som har sådana?

Det står att det är ett par löparskor, men finns under fitnesskor så då kanske de passar på gym också. Jag är ju ingen löpare direkt, men de är ju så snygga! Hade tänkt ha dem på gymmet, när jag springer från maskin till maskin…Nädå,..men jag värmer ju upp på löpbandet ibland och då skulle de väl passa bra.

Men min storlek fanns ju inte så jag får leta vidare.

Shape-Ups Prospeed

Detta inlägg är i samarbete med Spartoo

2 thoughts on “Löparskor eller nåt

  1. Det där med skor är inte helt enkelt, finns ju en uppsjö. Ta hjälp av butiksbiträdet, de borde veta vad som passar bäst i ett gym. Intersport har så att du kan få prova skon du köper i 30 dagar för att få lämna dem åter om du inte är nöjd, ett tips :-)

    Kram

Comments are closed.