Hela härligheten

Här om dan var jag iväg till Tant Grön med min kollega. Kul att träffas så här på fritiden också. Tant Grön, ”och hela härligheten”, ligger i Vintrosa och är en oas av sköna ting och växter! Man vill ha allt, ja nästan i alla fall. Man ska inte ha bråttom när man kommer dit. Man tar en fika och väljer sittplats inne i butiken, ute i trädgården, i växthuset eller som vi valde i en oas av växter och fina saker.

Tog en kaffe och en liten blåbärspaj med vaniljsås, mumma! Kameran var med och jag fick med dessa fina saker på bild. Med mig hem fick jag en supersöt sommarblomma, vars namn jag glömt vilket inte förvånar mig. Och så en liten söt detalj i form av tre vita fåglar på rad som man kan sticka ner i krukor.

Så har ni vägarna förbi Örebro län är detta ett måste tycker jag!

Hela härligheten

Den högsta i krukan köptes hos Tant Grön

Three little birds

One thought on “Hela härligheten

Comments are closed.