Godmorgon!

Godmorgon sköna juli. Bjuder på en liten ängsbild så här på morgonkvisten. Snart åker jag och mannen iväg på en liten tältcamping över helgen, kidsen och katterna är med morfar.

Det kan komma ett och annat tidsinställt inlägg och jag hoppas det inte gör något. Det är ju fortfarande jag som skrivit och fotat. Bra att den funktionen finns, en räddare i nöden ibland kan jag säga. Sen kan det ju faktiskt ploppa upp ett live-inlägg också, fast det var länge sedan. Men jag har glömt bort wordpress-appen i androiden. Jag tror att Instagram tagit överhand lite där. Det blir ju som live-inlägg om man nu hinner med det för stunden vill säga,..och inte är så s a t a n s petig med de olika filters som går att välja på…

Vill passa på att säga att jag har försökt gå igenom lite inlägg hos alla ni jag följer, och kommenterar ibland också. Men hua vad många jag har kvar, men det är skoj även fast jag vill komma ikapp fortare än vad det går. Men jag ska ju njuta också, tänka på att leva i nuet och ta vara på mina semesterdagar

Följ med oss på Instagram vetja! Klicka här på majamyralindmark så hittar ni oss direkt. Hoppas ni får en toppenhelg! Tjing!

2 thoughts on “Godmorgon!

Comments are closed.