DreamHack sommar 2013

Vad hände den där dagen när William ville bli hämtad tidigare. Blev det som jag tänkt?…noo

Jag som hade hoppats på att få smita in och stryka runt en stund och kolla in hela evenemanget lite grann, och först tänkte jag ju göra det första dagen för att kolla in inledningen, ångrar att jag inte gjorde det. Men vi tänkte att eftersom han inte hört av sig mer än skickat bilder och text -jaaaaaaaa, och -jag har så j-vla kul att jag dööör.
Så det kändes inte nödvändigt, även fast jag var otroligt nyfiken.

Men sedan ringer han till slut efter två nätter, samma dag som Amaranthe ska uppträda på kvällen och jag hade sms:at honom att jag tänkte komma in och kolla läget då. Men då vill han ut, då var han väldigt trött. Helt förståeligt. Samt att dagen efter skulle alla vara ute från Elmia redan kl 10.00.

Det var bara att göra som han sa och åka och hämta på måndag förmiddag, istället för tisdag morgon. Från campingen kunde vi lika gärna gått, men det gör man inte med alla tunga väskor han har med sig. Men jag går in till Elmia och frågar snällt om jag kan få köpa en dagsbiljett,..men se det behövdes inte om jag bara skulle kolla till (hämta) min tonåring. Så jag går glatt in och ångrar bittert att systemkameran blev kvar i bilen. Med mobilen i högsta hugg letar jag upp D14 där han skulle sitta och hoppades att han inte skulle ha hunnit alltför långt.

Kommer in mot D-hallen och möts av en varm vägg, mörker och lysande datorskärmar och folk. Blir lite ställd av att det är så stort, så många! Så jag klickar på med mobilen samtidigt som jag går, men det blir ju bara halvdant och de bilder jag tänkte ta blev inte tagna. Hittar D14 och där står han, vår lillstora tonåring packad och klar! Alltså, han hade packat sina väskor.

Tar en snabb bild på honom med the main scene i bakgrunden, där de suttit precis intill, och sedan går vi ut. Och ja, det går inte att se ett dugg var han står på bilden…

Sen får man höra det ena och det andra, och det enda han blivit av med är en kudde. Och han hade så fruktansvärt kul och vill åka i vinter också. Williams kompis har filmat invigningen nedan, och lasershowen börjar vid 3.30 ungefär om någon vill se.

 

2 thoughts on “DreamHack sommar 2013

Comments are closed.