Beware of the cat

Sådärja nu är kattluckan på plats och så här såg det ut första gången katterna fick se den. Den sitter i väggen in till vår inbyggda altan, och när vi reser bort kommer vi att ställa ut vatten och mat så de kan ta för sig när inte kattvakten är där.

Spännande men onekligen mycket konstigt tyckte nog katterna. Och hade jag kunnat läsa deras tankar…de tittade, luktande, tittade…och väntade. Väntade på att altandörren skulle öppnas på vanligt vis.

Hrmpf! Vad ska nu detta betyda typ. Men vi har övat och buffat dem lite fram och tillbaka genom luckan, lockat med mat och annat kul. Än så länge verkar Tusseliten vara den som vänjer sig snabbast, men ändå inte riktigt till 100%. Senioren Sotis däremot morrar och vill helst inte gå där, och i morse satt han utanför ytterdörren och väntade istället. På altan däremot låg Tusse och sov så nöjt och hade fattat grejen.

På Instagram såg jag en så rolig skylt ovanför någons kattlucka där det stod ”Beware of the cat”, en sån vill jag…eller katterna ha,..jag bara vet det!

Och med det säger jag gonatt till er alla rara.

”Beware of the cat”

4 thoughts on “Beware of the cat

  1. Ha-Ha!

    Sotis ser verkligen skeptisk ut – vilken min!! :-D Men hoppas han fattar grejen och börjar använda luckan han också!! :-) För som du skriver måste det ju vara helt perfekt att ha det så om ni reser bort och så där. Och så klart att du måste försöka få tag i den där skylten!!! :-D

    1. Ja en sån där skylt är ett måste, annars får jag be barnen snickra ihop en i slöjden i höst.

Comments are closed.