Kosläpp

Någon som sett vad vi har haft för oss idag? Jo, vi var minsann på kosläpp! Kosläpp i Svånö Västerås av alla ställen. En liten miniutflykt blev det. Vi kom dit lagom i tid för att komma fram till betesmarken, och vi var ju inte ensamma direkt. Mycket folk! Det bjöds även på mjölk och bulle.

Och ut kom kossorna! Hoppetihopp!

Skuttande kossor så det dammar

Mamma Mu

Alla vill fram på samma ställe

… och så kelas det lite

Bulle

9 thoughts on “Kosläpp

  1. Ja det tycker jag ni ska, det var kul att se när de struttade fram i stora klungor.

 1. Vilken trevlig utflykt och wow vilka häftiga bilder!!! Du måste ju vara fotograf!:)

  Ps tack för gratulationen!:)

  Kraam Izabell

 2. Ha-Ha!

  Vilket ÖS!!! :-D Härliga foton!!!

  Jag har aldrig varit på ko-släpp av det slaget, där man visar upp spektaklet för publik alltså. Däremot har jag varit med och hjälpt till att släppa ut kreatur på bete några gånger. Det är rätt spännande det också!! Man känner sej som en matador ungefär, och funderar på om man verkligen ska stå kvar och mota – eller fly för livet – när de kommer farandes emot en!! 8-O

Comments are closed.