Filmtips för orädda

Jag skulle ju berätta lite om en film vi sett nyligen. Mama! Har ni hört talas om den? Genren är skräck så se gärna trailern innan så ni inte får en chock. Och cirka 41 sek in i trailern får ni även se ett snyggt linne! En liten parentes bara…

Redan från början kastas man in i en hemsk filmning om hur det hela börjar fram tills vi förstår vem Mama faktiskt är. Ett väsen av något slag som klamrar sig fast och inte får komma till ro. Jag gillar såna här filmer med lite skräckblandad förtjusning och den är så pass scary att jag faktiskt tittade bort ett par gånger. Men efter ett tag gick det över, kanske för att vi faktiskt fick se väsendet lite för ofta nära inpå. Det blir lätt fånigt då kan jag tycka.

Barnen gör sina roller så otroligt inlevelsefullt och det blir i sin tur fullkomligt trovärdigt. Vill ju inte skriva för mycket om slutet mer än att det blev lite långdraget, men i det stora hela tycker jag att den var bra och klart sevärd!

Här finns massvis med recensioner.

3 thoughts on “Filmtips för orädda

Comments are closed.